VIP vervoer

VIP vervoer: luxe, punctueel, veilig

Als specialist in VIP vervoer weten wij hoe belangrijk het voor u of uw zakenrelaties is om veilig, comfortabel en op tijd van A naar B te worden gebracht. Een onbezorgde reis, waarbij u van alle gemakken bent voorzien. Dat is waar wij bij MRC VIP voor zorgen. In onze luxe auto’s kunt u heerlijk relaxen of juist nog wat werken. Onze privéchauffeurs zijn opgeleid, ervaren en servicegericht. Zij brengen u punctueel en veilig naar uw bestemming. Wij zorgen ervoor dat uw reis zo soepel mogelijk verloopt. Als VIP is uw leven vaak al hectisch genoeg.

Wij vervoeren VIPs naar binnen- en buitenland

MRC VIP brengt u naar uw bestemming in binnen- of buitenland. Wilt u meerdere dagen gebruik maken van onze diensten? Dat kan. Wij stellen graag een luxe auto en privéchauffeur voor u beschikbaar. De mogelijkheden voor VIP vervoer zijn uitgebreid, uw wensen staan centraal. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee.

VIP bus, van alle gemakken voorzien

Wat ons betreft de fijnste manier van VIP vervoer. Onze VIP bus (Mercedes V klasse) is van alle gemakken voorzien. De ruime, comfortabele stoelen kunnen compleet plat, zodat u fijn wat slaap kunt inhalen. Er is een tafeltje waarop u uw laptop kunt plaatsen en er is WiFi in de bus aanwezig. Zo kunt u de reistijd mooi gebruiken om nog wat te werken. Ontspan met een gekoeld drankje, kijk een film op het tv-scherm of speel een spelletje op de ingebouwde PlayStation. De luxe bekleding en het verlichte plafond maken het gevoel van luxe compleet. Als u wilt zondert u zichzelf volledig af. De ramen zijn geblindeerd en het tussenschot tussen u en de chauffeur hoeft alleen open als u iets wilt vragen. Eventueel kan dat zelfs via de telefoon die in de bus aanwezig is. Vanzelfsprekend komt de VIP bus met een opgeleide chauffeur die ervaren is in het vervoeren van VIPs. U ziet: reizen hoeft niet vermoeiend te zijn, wat ons betreft is het juist een fijn moment van ontspanning.

Locatie

Emmy van Leersumhof 9 
3059 LT  Rotterdam

Openingstijden

Flexibel (alleen op afspraak)
Maandag – Zondag

Contact

Telefoonnr: +31 (0)6 14359181
Email: Info@myrentalcarvip.nl

Volg ons