MRCVIP

Trouwvervoer

De mooiste trouwauto voor jouw mooiste dag

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Bij zo’n prachtige dag hoort natuurlijk een prachtige trouwauto. Een mooie, luxe auto waarin jullie optimaal kunnen stralen. Zie je het al voor je? De bruidegom komt de bruid in stijl ophalen en samen maken jullie een indrukwekkende entree bij de trouwlocatie. Voor één dag voelen jullie jezelf echte VIP’s. Zo’n mooie trouwauto vormt ook nog eens een mooi element in jullie trouwfoto’s. Daar kijk je nog jaren met veel plezier naar terug.

Trouwauto verhuur

Bij MRC VIP huur je jouw droomauto voor één dag. Een speciale auto voor een speciale dag. Op onze locatie in Rotterdam hebben wij diverse auto’s beschikbaar die geschikt zijn voor trouwvervoer. Of je nou op zoek bent naar iets heel klassieks of juist een sportieve trouwauto. Wat dacht je van de Rolls Royce Ghost of een Mercedes cabriolet? Of misschien een ultra snelle Jaguar? Hoe jouw perfecte trouwvervoer er ook uitziet, een ultiem gevoel van luxe is gegarandeerd!

Trouwvervoer, met of zonder chauffeur

De hele dag volledig ontspannen? Dan zorgen wij voor een professionele chauffeur die jullie de hele dag naar de verschillende locaties rijdt. Tussen alle spannende momenten door kunnen jullie even lekker samen achterin relaxen. Toch liever zelf rijden? Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor trouwauto verhuur zonder chauffeur. Wij bieden trouwens ook een handige breng- en haalservice, zodat het huren van de trouwauto je zo min mogelijk moeite kost. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wat je wensen ook zijn, wij zorgen er samen met jou voor dat jullie mooie dag zo soepel mogelijk verloopt. Dat wordt een dag om nooit meer te vergeten!

Trouwauto verhuur Rotterdam

Ga je trouwen in de omgeving van Rotterdam? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een kopje koffie. Wij hebben diverse trouwarrangementen en vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is.

Locatie

Emmy van Leersumhof 9 
3059 LT  Rotterdam

Openingstijden

Flexibel (alleen op afspraak)
Maandag – Zondag

Contact

Telefoonnr: +31 (0)6 14359181
Email: Info@myrentalcarvip.nl

Volg ons