Gala auto huren

Gala auto voor elk galafeest

Arriveer in stijl op je galafeest. Onze luxe auto’s zijn ook heel goed in te zetten als gala auto. Ervaar hoe het is om een VIP te zijn en maak een spetterende entree. Als een echte superster stap jij de auto uit. Perfect voor een eindexamengala, een kerstgala of een ander bijzonder evenement. Wij hebben diverse auto’s die kunnen worden ingezet voor een groep tot 4 personen. Allemaal mooi, luxe en comfortabel. Wij weten het zeker: als jij arriveert op je evenement zullen alle blikken even op jou gericht zijn. Een onvergetelijke ervaring!

Auto huren voor jouw gala

Voor welke gala auto ga jij? We hebben voor elk wat wils. Of je nu een klassieke of stoere auto zoekt. Wat dacht je van een prachtige Rolls Royce? Of een snelle Jaguar? Of een luxe VIP bus waarin je met meerdere vrienden of vriendinnen vervoerd kunt worden? In de VIP bus zitten zelfs een TV en een Playstation! Het verlichte plafond en de luxe bekleding van de bus maken het gevoel van luxe compleet. Welke auto je ook kiest, een bijzondere ervaring wordt het zeker.

Gala auto huren inclusief chauffeur

Een gala auto huur je samen met een ervaren, opgeleide chauffeur. Dat maakt het gevoel van luxe nog groter. De zeer professionele chauffeur, die regelmatig VIPs vervoert, haalt je thuis op en rijdt je naar de locatie van het gala of evenement. Als je wilt halen we je ook weer op. We houden graag rekening met jouw wensen en zorgen voor een vlekkeloze reis. Voor eventjes krijg jij de volledige VIP-behandeling!

Gala in de omgeving van Rotterdam?

Wij zijn gevestigd in Rotterdam. Een mooi feest in de omgeving? Neem gerust eens contact met ons op of kom een keertje langs, dan bespreken we de mogelijkheden voor het huren van een gala auto.

Locatie

Emmy van Leersumhof 9 
3059 LT  Rotterdam

Openingstijden

Flexibel (alleen op afspraak)
Maandag – Zondag

Contact

Telefoonnr: +31 (0)6 14359181
Email: Info@myrentalcarvip.nl

Volg ons